Close

1 aprilie 2020

4 Greseli de coafura care ne imbatranesc foarte mult

Dupa o anumita varsta, fiecare femeie face orice ca sa para mai tanara. Apeleaza la diverse tratamente de infrumusetare, multe dintre acestea chiar foarte dureroase, stau ore in sir in fata oglinzii pentru a isi aplica diferitele creme si uleiuri pe fata si cu toate acestea uita un detaliu esential care poate crea un aspect imbatranit al fetei si anume parul. Exact! Parul poate crea un aspect mult mai imbatranit al fetei.

Modelele de top se bucura de hairstylisti profesionisti care au grija ca coafura lor sa le ofere un aspect tanar, ingrijit, fabulos. Am discutat cu unul dintre cei mai cunoscuti haorstylisti ai modelele de videochat pentru a ne oferi cele mai bune sfaturi pentru a evita aceasta greseala.

Lungimea gresita
Lungimea este una dintre cele mai mari variabile care iti pot imbatrani usor fata. „Lungimea [gresita] va poate reduce aspectul general”, spune unul dintre cei mai mari hairstylist din cel mai bun studio de videochat, Nunzio. Ca sfat pentru evitarea creari unui aspect imbatranit prin lungimea gresita a parului, acesta recomanda sa adaugati volum prin taierea straturilor lungi in jurul fetei, pentru a va accentua trasaturile si va atentioneaza sa evitati stilurile „plate” care va pot accentua ridurile .

Culoarea parului excesiv de dramatica
Nu optati pentru cele mai intunecate sau mai deschise nuante, care va pot scurge tonul pielii, spune Nunzio. In schimb, gasiti un teren de mijloc bun. „Mergeti pe nuante mai moi”, sugereaza el, deoarece acestea adauga dimensiune si redau aspectul parului tanar si radiant.

Suvite
„Suvitele super-lungi, supraincarcate, aduc mereu un aspect imbatranit si ar trebui sa fie lasate pentru adolescenti”, spune Nunzio. „Recomand intotdeauna clientilor mei mai in varsta sa se tunda frecvent, ideal la fiecare doua luni. Acest lucru va va mentine un aspect mai sanatos si mai proaspat al firelor si va oferi stilului dvs. forma necesara. ” In plus, sugereaza sa adaugati straturi sau sa alegeti un stil mai scurt care sa ajute la alungirea zonei gatului.

Pastrand acelasi stil de ani buni
„Mentinerea coafurii pe care ati avut-o atunci cand credeti ca aratati cel mai bine este una dintre cele mai mari greseli de coafura pe care le puteti face”, spune Nunzio. Acesta sugereaza sa dam drumul la versiuni noastre vechi si sa optam pentru o coafura reimprospatata adecvata varstei: „Nu mergeti la moda veche, nu mergeti nici dincolo de moda. Actualul este o alegere buna.”