Close

4 noiembrie 2019

6 lucruri pe care ar trebui sa le evitati daca doriti sa aveti succes ca model de webcam!

Atentie, modele de videochat! Daca faceti unul dintre aceste lucruri, este timpul sa va opriti. Sunt persoane care pot crede ca in cariera voastra totul este posibil, dar nu este chiar asa. Trebuie sa aveti grija la unele detalii tehnice si sa tineti cont de atitudine in timpul conversatiilor online. Iata cateva dintre lucrurile pe care ar trebui sa incetati sa le faceti, ori sa incepeti sa le evitati:

  1. Credeti ca totul este despre nuditate.

A fi model de videochat nu inseamna nuditate. Inseamna sa stiti sa va conectati emotional, sa ascultati eficient si sa transmiteti o energie pozitiva, molipsitoare. A stii sa tineti o conversatie placuta, despre subiecte variate, reprezinta cea mai importanta calitate a unui model de success. De asemenea, nu uitati ca existe optiunea de videochat non-adult.

  1. Mergeti la studio nearanjate.

Adevarul este ca multor femei nu le pasa de aspectul lor fizic. Nu le pasa cum isi poarta parul, ori cum a iesit machiajul lor. Nu trebuie sa faceti parte din acest grup, amintiti-va ca sunteti un MODEL, adica o persoana care prin aspectul si calitatile sale trezeste interesul celor din jur. Nu este necesar sa exagerati, ci sa aveti grija de imaginea voastra. Din fericire, studiourile profesionale va incurajeaza prin sedinte de make-up, machiaj si manichiura.

  1. Lipsa atitudinii.

Inceperea conversatiei cu o atitudine scazuta, vibratii proaste sau dorinta mica nu este o idee buna. Ar trebui sa incepeti cu o atitudine hotarata, energice si carismatice, deoarece nu stiti niciodata exact cand un utilizator va dori sa ofere mai multi bani, iar incasarile voastre pot creste in orice moment.

  1. Nu invatati mai bine limba engleza.

Oamenii care consuma continut pe internet si implicit videochat, vorbesc in general limba engleza. Chiar daca nu sunteti native, ori nu va descurcati foarte bine, trebuie sa depuneti un minim de efort. Discutati cu trainerul si cu echipa din studio pentru a afla daca va puteti inscrie la un curs de limba engleza pentru a va dezvolta abilitatile.

Succesul in lumea modelelor de videochat poate fi simplu daca depuneti eforturile necesare si incercati cu adevarat sa faceti performanta in domeniu.