Close

3 mai 2019

Calitatea pozelor din portofoliul unui model de videochat

Calitatea tehnica si valoarea artistica a pozelor din portofoliul unui model de videochat depind in mod direct de lumina din cadrul sedintei foto. Cunoasterea legilor de stabilire a luminii va permite sa creati imagini unice, diverse efecte si umbre uimitoare pe fotografie. Lumina poate fi naturala sau artificiala si joaca un rol important in realizarea fotografiilor.

Pozele in lumina zilei

Multi fotografi prefera sa lucreze cu lumina naturala si nu este surprinzator, pentru ca este absolut gratuita, data de natura. Lumina naturala este diferita si nu este controlata de om. Asigurati-va ca vremea este propice sedintei foto pe care urmeaza sa o aveti, iar daca lumina nu va avantajeaza, discutati cu fotograful ori cu cineva din studio pentru a reprograma. Veti dori ca pozele sa va puna in evidenta!

Lumina difuza poate fi vazuta in amurg, in vremea tulbure si, de asemenea, din ferestrele din partea ne-insorita. Va permite sa iluminati uniform fata si silueta, sa accentuati detaliile si sa creati umbre moi, cu un contrast scazut. Aceasta lumina este mai potrivita pentru a crea fotografii romantice.

Pozele cu iluminare artificiala

Iluminarea artificiala este indispensabila atunci cand faceti fotografiile in studio. Dar, deoarece echipamentele profesionale folosite de studio sunt destul de scumpe si profesionale, calitatea pozelor va fi intotdeauna una exceptionala. Fotografii profesionisti au suficienta experienta si cunostinte teoretice in acest domeniu, dar este foarte util pentru modele atunci cand fac o sesiune foto sa inteleaga principiile de baza.

Pe langa fotografia insasi, pentru a obtine fotografii de inalta calitate, este la fel de importanta si post-procesarea fotografiilor capturate. Toate fotografiile profesionale pe care le vedeti pe internet, sufera in mod categoric transformari in programele de editare precum Photoshop, Lightroom, etc. Post-procesarea aduce fotografia la starea dorita prin ajustarea luminozitatii, contrastului, a umbrelor si a altor parametri de imagine.

Portofoliul unui model de videochat

In portofoliu, un model de videochat va avea o colectie de fotografii profesionale care sa o reprezinte. Aceasta va alege tinute provocatoare, un machiaj intens si coafuri extravagante elaborate de specialistii din studioul de videochat. Toata aceasta munca titanica este depusa de o echipa intreaga pentru ca modelele de videochat sa fie rasfatate si sa aiba parte de fotografii de calitate, care sa le garanteze succesul ca modele online.