Close

5 noiembrie 2018

Care sunt destinatiile preferate ale modelelor de videochat

Modelele de videochat sunt femei iubitoare de frumos. Le place viata luxoasa si se regasesc in ea, iar calatoriile in destinatii exotice fac deliciul fiecarei vacante. In acest domeniu, prieteniile se fac pe viata, astfel ca majoritate modelelor calatoresc impreuna in vacanta si astfel, am indraznit sa le intrebam care sunt destinatiile lor preferate.

Care sunt destiantiile preferate ale modelelor de videochat?

Modelele de videochat sunt iubitoare de calatorii, asa ca prefera sa nu se duca niciodata in acelasi loc si sa gaseasca mereu o destinatie noua si unica. Cu toate acestea, exista anumite destinatii pe care ele le iubesc si le recomanda cu mult drag.

1. Thailanda
In Romania, Thailanda este o destinatie tabu, la care multi doar viseaza sa ajunga deoarece costurile extrem de ridicate nu le permit oamenilor sa isi faca macar un sejur scurt. Datorita veniturilor pe care le inregistreaza, modelele de videochat cel putin o data pe an se duc cateva zile pe aceste plaiuri angelice pentru a isi incarca bateriile.

Cel mai mult fetele au apreciat peisajul mirific, unde nisipul alb se impreuna intr-un vals cu apa cristalina, iar palmierii se jucau usor in bataia calda a vantului.

Fetele au inteles de ce Thailanda se numeste simbolic “The Land of Simles”. Acolo toata lumea, indiferent de nivelul de trai, este foarte linistita si fericita. Este locul vrajit, in care voia buna si pacea isi au loc bine stabilit in casele si in mitea localnicilor.

2. Taj Lake Palace
Taj Lake Palace este unul dintre cele mai frumoase hoteluri ale Indiei. Avand o vechime de peste 250 de ani si fiind construit din marmura alba, acest hotel le rasfata ocazional pe fete cu mancaruri si diverse utilitati care fac deliciul unei relaxari complete.

Fetele, au fost impresionate de camerele opulente cu mobilier de epoca, cupole, si de modul de intrare in hotel cu barca. Peisajul pe care il ofera acest hotel este mirobolant, este rupt din basm.

3. Ponta dos Ganchos
Este o alta destinatie exclusivista indragita de catre modele. Este locul in care relaxarea si linistea se intalnesc. Nisipul auriu, apa turcoaza, insulele magice si mancarea exceptionala fac deliciul intregii regiuni.