Close

20 septembrie 2017

Ce culori atrag atentia barbatilor?

Traim intr-o lume a vizualului iar imaginea este foarte importanta. Atractia catre anumite culori poate avea un rol important in procesul de seductie. Inca din cele mai vechi timpuri femeile au folosit culorile pentru a fi mai atragatoare si mai incitante. Iata ce culori trebuie sa porti ca sa ii atragi atentia partenerului tau.

Rosu, culoarea pasiunii

De departe cea mai atragatoare culoare care detine „puteri” impresionante este rosul. Asociat inca din cele mai vechi timpuri cu promiscuitatea, rosul exprima dorinta sub toate formele ei. Culoarea dragostei, a pasiunii, a focului, rosul stimuleaza fantasmele erotice. Studiile arata faptul ca aceeasi femeie este vazuta mai atragatoare de catre barbati atunci cand poarta rosu. De la rochia rosie, pana la lenjeria intima de culoarea focului, cei mai multi dintre barbati se arata sensibili la aceasta culoare.

Portocaliu-culoarea libidoului

Ca si culoarea rosie, portocaliul are, de asemenea, un efect afrodisiac. Senzualitate, trairi intense, lascivitate, toate sunt starnite de acest excelent stimulator al pasiunii. El deschide totodata caile imaginatiei si te face sa vibrezi. In Feng Shui se spune ca aceasta culoare imbunatateste viata sentimentala, relatiile de cuplu si casnicia. Tot in aceasta traditie, femeile folosesc culoarea piersicii pentru a-si gasi un sot bun.

Albul-simbol al iubirii pure

Albul are si el un puternic efect afrodisiac si, nu intamplator rochiile de mireasa au, in mod traditional, caracteristica de a fi de un alb pur. Puritatea albului exprima erotismul rafinat. Ti-ai cumparat o lenjerie intima de un alb pur? Imbraca-te cu ea si sigur il vei face sa te doreasca mai mult.

Negru-simbol al misterului

In mod obisnuit, negrul este asociat cu mister, senzualitate si farmec. Se stie ca aceasta culoare excita partenerul, asa ca nu ar fi o idee rea sa iti innoiesti garderoba cu o rochie mulata neagra care iti va pune formele in evidenta. Atentia lui va fi toata indreptata spre tine.

Asadar, imaginea este calea sigura prin care poti starni dorinta partenerului tau. Se stie ca barbatii sunt mai sensibili la ceea ce vad decat suntem noi, femeile. Culorile au un impact semnificativ in seducerea partenerului si pot starni apetitul sexual. Poarta aceste culori si bucura-te de relatii cat mai pline de iubire si pasiune.