Close

1 august 2018

Coafuri care trezesc imaginatia oricarui barbat iubitor de frumos

Atunci cand esti model parul trebuie sa fie unul impecabil, astfel inca sa poata exprima senzualitate, frumusete si sexualitate. Pentru orice femeie parul este detaliul care ii poate aduce admiratie din partea barbatilor sau din contra ignoranta sau repulsie de aceea parul joaca un rol foarte important.

Barbatii in sinea lor sunt niste vanatori, le place sa simta adrenalina, naturalete si salbaticie, astfel pentru a le da acel sentiment un par lung si dezordonat este o alegere potrivita. Parul dezeordaonta sau ravasit nu inseamna ca acesta este neingrijit sau nearanjat ci din contra, necesita multa maiestri astfel incat sa poata da acel look salbatic de felina irezistibila.

Anul 2018 ne aduce in vedere un par scurt, iar dupa cum se poate observaacesta atrage din ce in ce mai mult atentai barbatilor mai ales daca este coafat intr-un mod ravasitor. Barbatii considera foarte sexy atunci cand va ceafa unei femei dezgolita, pentru ca lasa la vedere gatul delicat si spatele senzual al unei femei care le trezeste dorinta. Astfel, daca ai un par scurt poti opta pentru un par coafat in onduleuri dezordonate care sa lase impresia ca de abia te-ai trezit, transmitand energie, senzualitate si naturalete.

O coafura care inspira senzualitate, dorinta este data de cea din inspiratie wet-look. Parul dat pe spate, care pare mereu ud este capabil sa trezeasca imaginatia tuturor barbatilor. Acest look se potriveste de minune cu o tinuta sexy, care sa las la iveala formele voluptoase si carnoase ale unei femei printr-un material care sa dezvaluie atat cat este nevoie pentru a nu alunga urma de mister si de ispita.

Daca ai beton, atunci poti sa optezi pentru o coafura cu breton pe o parte, astfel incat sa iti acopere putin ochiul pentru a da acel aer de senzualitate si mister. Acest tip de coafura te obliga sa indepartezi mereu parul de pe fata, iar femeile stiu cum sa faca acest lucru sa para cu adevarat senzual si sa capteze atentia domnilor.

Parul prins atrage atentia domnilor, mai ales daca este coafat cum trebuie. Parul prin in coada de cal poate sa dea un look salbatic, dominator daca fiecare suvita este data cu ceara si apoi ravasita, fiind fixata cu ajutorul fixativului care ajuta si la crearea de volum.