Close

10 aprilie 2018

Cum capeti un aspect stralucitor al parului?

Usor de manevrat si rapid de uscat si asezat, persoanele cu parul moale nu au de ce sa se planga. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de avea parul plin de farmec, realizarea unor bucle superbe, parul fin poate pune anumite piedici in obtinerea coafuri dorite.

Crearea unei texturii a parului fin este o combinatie intre produsele potrivite si trucurile mici, care va vor ajuta sa capatati aspectul dorit al acestuia.
Alegerea samponului si a balsamului adecvat, special concepute pentru parul fin si subtire, este primul pas in adaugarea unui volum de invidiat al acestuia. Indepartati-va de produse de par bogate, profund hidratante, care adauga o multime de umezeala parului pentru a evita ingrasarea acestuia.

In general, sunt recomandate sampoanele petru volum, complete cu un balsam potrivit texturii parului. Bineinteles, nu trebuie sa neglijam produsele de styling. Formulele moderne si inovatoare ale spray-urilor sau uleiurilor de par creaza o forma placuta a parului, cu o stralucire asemenea unei oglinzi.

Parul este unul dintre lucrurile care capteaza atentia imediat cum am pasit intr-o incapere sau in cadrul unui eveniment. Coafurile sunt deseori influentarte de rezistenta parului, nu de felul in care au fost realizate. De exemplu, buclele nu sunt tocmai cea mai buna alegere pentru parul moale, deoarece rezista foarte putin, riscand sa fim dezamagite dupa ce am ajuns la un eveniment, iar coafura noastra nu mai arata deloc ca la inceput.

Produsele de ingrijire sunt atat de diversificate deoarece exista mai multe tipuri de par, iar specialistii au grija sa vina in ajutorul fiecaruia pentru a oferi tratamentul de care au nevoie. Schimbarile de temperatura sunt un alt motiv pentru care parul nostru isi pierde stralucirea, de aceea trebuie sa-i acordam atentia necesara in timpul schimbarilor sezoniere.

Poate ca nu ati folosit, insa trebuie sa stiti ca ceara a devenit o solutie pentru parul drept, lipsit de viata, astfel ca cu o singura aplicare la radacina, veti obtine un volum natural si un aspect ingrijit al podoabei capilare, starnind admiratia celor din jur de fiecare data.