Close

7 octombrie 2018

Cum isi gestioneaza modelele de videochat castigurile?

Modelele de videochat sunt femei independente care au castiguri foarte mari, iar acest lucru impune o buna gestionare a banilor primiti. Deoarece am vrut sa vedem cum isi gestioneaza un model de videochat banii primiti lunar, le-am rugat sa ne ofere cateva ponturi.

Modelele ne-au spus ca urmeaza o regula simpla, dar foarte eficienta care ar putea sa fie de ajutor in cazul oricarei persoane, aceasta regula se numeste 30/10/30/30.

Ce implica regula 30/10/30/30?

Aceasta regula are menirea de a imparti venitul financiar lunar in procente de 30%, 10%,30% respectiv 30% pentru a avea o perspectiva mai buna asupra modului de gestionare a venitului.

30% din venituri indreptate catre cheltuielile ce asigura nevoile primare

Aceste cheltuieli sunt ale fiecarui salariat in parte deoarece sunt cheltuielile obligatorii necesare pentru a trai intr-un mod sanatos si pentru a exista intr-o societate.

In aceasta categorie sunt incluse:

– cheltuieli cu locuinta precum: asigurare locuinta, chirie/rata la banca pentru achizitionarea unui imobil, utilitati.

– cheltuieli pentru mancare si pentru sanatate: in fiecare luna trebuie sa va puneti bani deoparte in cazul aparitiei unei situatii imprevizibile care va poate afecta sanatatea.

– cheltuieli pentru transport: in cazul in care va deplasati cu masina puneti bani deoparte atat pentru combustibil cat si pentru diverse probleme care s-ar putea ivi in fiecare luna cu privire la buna functionare a masinii. In cazul in care circulati cu transportul in comun puneti-va bani deoparte pentru calatorii si abonamente.

10% din venituri indreptate catre cheltuielile neasteptate

In fiecare zi se pot intampla lucruri neprevazute care necesita infiintare unui cont de urgenta. Contul de urgenta este cel care va poate scoate din orice situatie neplacuta din punct de vedere financiar si care poate necesita plata unei sume de bani.

30% din venituri indreptate catre un obiectiv clar

Obiectiv clar se refera fie la o casa, o masina sau mobilarea unei case, etc. Modelele de videochat au venituri foarte mari, astfel ca achizitionarea unui imobil sau a unui masini se poate realiza chiar si in 3-4 ani, depinde de preferinte si de munca depusa.

Pentru atingerea unor astfel de obiective, modelele de videochat asigura 30% din venit pentru asa ceva.

30% din venituri indreptate catre placerile personale

Dupa munca si rasplata! 30% din venituri isi asigura modelele pentru a se bucura de viata intr-un mod placut. Astfel, vacante, haine, bijuterii, iesiri in oras, etc. sunt mereu pe lista de TO DO.