Close

3 septembrie 2018

Cum isi vopsesc modelele de videochat parul la domiciliu

O sedinta la coafor timp de trei ore si costul acestui proces nu este o optiune tentanta pentru majoritatea modelelor de videochat. Pentru a economisi bani si timp, vopsirea parului la domiciliu este solutia perfecta.

Timpul pe care il petreci alegand culoarea potrivita, cumparaturile propriu zise de vopsea si instrumentele propriu zise pentru acest proces sunt distractive si implica mult mai putine cheltuieli pentru modelele de videochat decat daca s-ar duce la un salon.

La inceput, vopsirea la domiciliu poate parea o activitate stresanta, dar treptat poate ajunge chiar sa iti placa. Majoritatea modelelor de videochat o adora!

Cum sa iti vopsesti parul la domiciliu

Spala-te pe par inainte de a il vopsi
Este esential sa te speli pe cap cu 24 sau 48 de ore inainte de vopsire. Acest lucru permite uleiurilor naturale care sunt secretate in acest interval de timp sa actioneze ca o bariera impotriva iritatiei si sa ajute la legarea eficienta a culorii. Cel mai indicat este sa nu iti conditionezi parul, deoarece ar putea impiedica procesul de legare a culorii.

Alege culoarea potrivita
Acesta este probabil cel mai stresant pas al acestui proces. Alegerea nuantei perfecte din spectrul vast de culori poate fi coplesitoare. Daca nu esti obisnuita cu astfel de alegeri, este mai bine sa optezi pentru o culoare cu nu mai mult de doua nuante mai intunecate sau mai deschise decat culoarea naturala a parului tau. Aceasta este strategia pe care o folosesc modelele de videochat pentru a nu da gres niciodata atunci cand se vopsesc.

Acopera-te atunci cand te vopsesti
Vopsirea parului la domiciliu poate deveni un proces dezordonat. Deci, este indicat sa folosesti o cuvertura de culoare inchisa pentru a te acoperi atunci cand te vopsesti, ca sa eviti sa te patezi.

Este nevoie sa iti perii parul
Nodurile si incurcaturile din par impiedica imprastierea uniforma a vopselei, rezultand o culoare de par neuniforma. Pentru a scapa de acestea, trebuie sa iti perii parul cat mai atenta.

Urmeaza apoi procesul vopsirii propriu-zise. Dupa vopsire, trebuie sa te speli pe cap, pentru a iti admira apoi noul look elegant si stralucitor.