Close

2 septembrie 2019

Mituri despre cariera de model online

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor il cred gresit despre videochat este ca e vorba despre o afacere care consta doar in femei frumoase care pozeaza in fata unei camere de filmat. O alta conceptie gresita este aceea ca pentur o munca simpla se castiga foarte usor banii, iar fetele nu merita acele sume exorbitante.  Dar nimic din toate acestea nu este adevarat, acest articol avand rolul de a darama mituri despre industrie.

 

Bani obtinuti usor?

Banii sunt multi si se fac mai repede decat in orice alt loc. Insa fara munca, nimic nu este posibil. Studiourile de videochat pun pret pe perseverenta, dezvoltare continua si cresterea incasarilor pentru modelele de succes.

 

Majoritatea necunoscatorilor cred ca un model de videochat primeste bani pentru nimic, insa aceste fete investesc constant in ele. Sunt platite pentru munca pe care o depun, pentru felul in care vorbesc si reusesc sa capteze atentia oricui. O parte din sumele pe care le castiga se intorc in tratamente faciale si corporale, cumparaturi de haine si accesorii si inclusiv cursuri pentru limba engleza.

 

De asemenea, modelele de viodechat noi se confrunta cu o concurenta acerba. Nu este usor pentru o fata noua sa depaseasca pe veteranele din industrie, tara noastra fiind in top cu cele mai muncitoare modele.

 

Modelele de videochat isi pierd intimitatea?

Unele modele aleg sa ramana anonime, ceea ce implica, in multe cazuri, ca nu vor ca familia sau apropiatii sa afle ce cariera au ales. Este o alegere pe care un studio de videochat profesionist o respecta. Modelele activeaza pentru site-uri din strainatate, tocmai pentru ca viata lor personala sa fie separata de cea profesionala.

 

Exista in schimb si modele carora nu le este teama sa recunoasca si in ultimii ani s-a dovedit ca vidoechatul a devenit o cariera in adevaratul sens al cuvantului. Femeile din industrie sunt puternice, increzatoare si independente financiar. Sunt invidiate si acesta este probabil motivul pentur care tot apar zvonuri nefondate despre industrie.

 

Nu este o munca legala?

Acesta este probabil cel mai raspandit si nefondat mit dintre doate. Videochatul intr-un studio profeisonist este 100% legal. Modelele au parte de suport si platesc taxe la stat asa cum este si normal. Doar pentru ca sistemul de angajare este unul diferit, nu inseamna ca este ilegal.