Close

1 octombrie 2019

Motive pentru care ar trebui sa legati prietenii cu colegele de studio

In calitate de model, veti lega prietenii cu multe persoane, atat in ​​mediul personal, cat si in cel privat sau virtual, care tine de munca voastra. Acest lucru este comun pentru oricine, dar trebuie sa fim foarte atenti pentru a ne inconjura de oamenii potriviti.

Cercul social al unui model, desi pare o minciuna, este destul de restrans. Modelele de videochat au incredere in cateva persoane, in timp ce restul sunt doar „cunostinte”. Acest lucru se intampla pentru ca sunt abordate de oameni cu tot felul de intentii, care isi doresc doar sa beneficieze de profesia modelelor.

Uneori, modelele reusesc sa creeze conexiuni cu o persoana speciala. Persoana care asculta si, daca este model, intelege tot ceea ce se intampla in aceastra industrie. A avea o prietena buna care sa activeze tot ca model de videochat inseamna ca veti avea parte de un sfatuitor si de un training specializat. Prietenele din studio va vor povesti mereu din experientele lor si puteti invata de la ele.

De asemenea, legarea de prietenii in studio creeaza un sentiment de liniste si de intelegere. Iar deseori astfel de prietenii se dezvolta si in viata personala. Multe modele care sunt colege de studio sunt si colege de facultate, iar jobul lor le uneste, fapt ce sudeaza foarte bine prietenia dintre ele. Asadar, iata cele mai importante motive pentru care ar fi bine sa legati prietenii cu colegele de studio:

  • Nu va vei simti niciodata singure
  • Veti primi intotdeauna sprijin si incurajari
  • Veti avea parte de o confidenta, care va va intelege intotdeauna
  • Veti invata din experientele altora si veti fi mai pregatita in fata camerelor

Acum ca ati aflat beneficiile, trebuie sa punctam ca indiferent de domeniul ales, este important sa va faceti prieteni. Va ajuta sa va detensionati si va veti simti instant mai fericite alaturi de oamenii potriviti.

Din fericire, studiourile profesionale de videochat pun accent pe calitatea oamenilor angajati tocmai pentru ca acestia sa se intealaga si sa poata lucra in echipa.
Alegand un studio profesional, pe langa beneficiile de ordin financiar, va veti bucura de prietenii legate pe viata.