Close

10 ianuarie 2020

Noi tendinte in materie de videochat

Camera ta de studio este la fel de importanta ca retelele de socializare pe care activezi. Daca stii sa le gestionati corect poti obtine profituri mai bune in camera si in afara ei. Prin urmare, iata noile tendinte in materie de videochat:

Hyper-personalizare

Conform statisticilor, 35% dintre utilizatorii care nu cauta un serviciu anume, dar care primesc continut personalizat, ajung sa plateasca o suma mai mare pentru acel serviciu. De aceea este atat de important sa lucrezi la personalizarea profilului tau, a look-ului pe care il oferi si a intregului continut pe care il faci.

Acesta este cel mai bun mod de a seduce si de a atrage utilizatori noi si, in sfarsit, de a spori rezultatele si tips-urile primite in timpul show-urilor private.

Video & streaming live

Videoclipurile vor continua sa fie protagonist si anul viitor, fiind un format foarte usor de consumat de pe marea majoritate a dispozitivelor smart. Noile generatii necesita din ce in ce mai mult continut vizual si scurt, asa ca ar fi bine sa va completati retelele de socializare cu videoclipuri scurte de prezentare.

In plus, streaming-ul este deja o componenta disponibila pentru oricine, ceea ce aduce mai aproape de utilizatori avantajele continutul live, de altfel foarte apreciat in zilele noastre.

Noi tehnologii RA, VR, IA

Cel mai bun mod de a integra noile tehnologii este prin doua moduri; Primul este prin petrecerea timpului liber jucand jocuri, iar al doilea este prin accesul la dispozitivele pe care utilizatorul le are deja.

Se vehiculeaza ca foarte curand, industria dedicata adultilor va beneficia de noile performante atinse in domeniul realitatii virtuale, realitatii augumentate si inteligentei artificiale.

Pana vom ajunge in momentul in care tehnologia avansata va facilita accesul utilizatorilor pe platformele de videochat, modelele pot avea incasari mai mari daca incep sa fie prezente pe retelele de socializare.

Cea mai populara retea folosita de modele este Twitter, unde majoritatea posteaza fotografii cu descrieri care sa atraga urmaritori. Daca ai grija de fanii tai, acestia vor plati din ce in ce mai multi bani doar pentru a purta o discute cu tine.

Asadar, ce mai astepti? Aplica aceste sfaturi si incepe sa te bucurati de incasari record!