Close

5 iunie 2018

Rutina de infrumusetare din acest sezon

Cu fiecare sezon nou, femeile isi modifica rutina de infrumusetare. Chiar daca unele ritualuri vor ramane neschimbate, cel mai probabil produsele trebuie inlocuite in functie de temeraturile de afara si rezultatele pe care dorim sa le obtinem. Principala grija o constituie protejarea tenului si a pielii de razele soarelui care in unele momente ne pot crea adevarate neplaceri.

Acum ca s-a deschis sezonul oficial al verii, trebuie sa incepe prin pasi simpli de a ne imbunatatii aspectul fizic. Pornind de la hidratarea buzelor, ingrijirea unghiilor, ingrijirea pielii, toate aceste mici ritualuri sunt menite pentru a ne face sa ne simtim mai bine atunci cand mergem la plaja sau la fiecare iesire din casa.

Unguentele, cremele cu protectie solara, produsele de make-up si infrumusetare nu trebuie sa lipseasca. Cel mai probabil exista o lista predefinita cu cele mai bune produse, insa nu este neaparat nevoie sa ne ghidam dupa ea, mai ales ca fiecare dintre noi are diferite reactii la substante, deci consultarea unui specialist atunci cand hotaram sa schimbam ceva in produsele pe care le folosim, se poate dovedi o alegere inspirata.

Tratamentele reparatoare, in special cele care contin vitaminele de care corpul nostru are nevoie sunt recomandate. Avand in vedere ca exista o perioada destul de mare in care pielea noastra nu are contact direct cu razele soarelui, nu trebuie sa abuzam de primele zile de plaja. Efectele sunt de cele mai multe ori neplacute in momentul in care nu aplicam protectie solara.
Bronzul este ceea ce cautam, insa este important sa fie realizat cu grija.

Razele soarelui pot provoca alergii sau inmultirea aluniteor de pe piele sau efecte nedorite. Antioxidanti, acidul hialuronic si extractele naturale sunt doar cateva dintre ingredientele preferate de femei cand vine vorba de mentinerea unei pieli catifelate si ingrijite. Chiar si in vacante, nu trebuie sa neglijam rutina zilnica pe care o avem. Putem lua cu noi recipeinte mai mici astfel incat sa nu ne facem griji in privinta bagajului.

Uleiurile naturale au un rol important in hidratare si ingrijire, asa ca daca pana acum le-ati folosit, in perioada verii sunt si mai necesare, oferind aspectul pe care il cautati. Este bine sa iti stabilesti o rutina zilnica in functie de dorinte, scopul principal al fiecareia fiind de a mentine pielea tanara mai mult timp.