Close

19 decembrie 2017

Subiectele videochatului abordate de modele

Una dintre cele mai intalnite intrebari stau la baza sinceritatii si relaxarii cu care modelele de videochat discuta despre meseria pe care au ales-o. Poate ca nu toate aleg sa-si impartaseasca experienta, insa in ultima perioada am observat cu interviurile cu modelele din cele mai mari studiouri de videochat incpe sa prinda forma.

Discuta libere si increzatoare despre reusitele lor pentru ca pana la urma este un domeniu de munca legal, deloc rusinos, nu ai contact cu nicio persoana, totul se petrece prin intermediul calculatorului. Pare greu de crezut, insa in unele momente, modelele preiau rolul unui psiholog. Multi dintre membrii online isi doresc sa aiba o persoana disponibila sa le asculte problemele si nevoile. Bineinteles, exista multe situatii in care activitatea modelului se refera la cea de entertainer.

Prin simplu fapt ca au reusit atat de multe, increderea in propriile forte a crescut, pana la urma banii conteaza in viata fiecaruia, asa ca este de asteptat ca acest lucru sa se intample. Sa te poti intretine singura, sa ai o casa si o masina sunt lucruri pentru care muncesti o viata intreaga, iar videochatul a devenit locul de munca cel mai solicitat, datorita faptului ca poti realiza aceste obiective intr-un timp mai scurt si te poti bucura de ele inca de la o varsta tanara.

Managerii sunt interesati de dorintele modelelor, pana la urma ele sunt cele care aduc un aport destul de mare la cresterea afacerii, asa ca in permanenta sunt consultate cu privire la unele lucruri pe care doresc sa le schimbe. Exista situatii diferite in fiecare studio, insa acest lucru depinde in mare parte de modul in care este gestionata afacerea, stim cu totii ca angajatii sunt cea mai importanta resurse, iar libertatea pe care o oferim modelelor, le face sa discute liber si fara constrangeri despre activitatea lor cu echipa noastra.